top of page
  • Ultimi totaalprojecten

Ook in 2022 blijft de Belgische kust een geliefkoosde vastgoedmarkt

2021 Was een bijzonder druk jaar voor de Belgische woningmarkt. Waar in 2020 door de coronapandemie de algemene vastgoedactiviteiten nog afnamen steeg vorig jaar het aantal vastgoedtransacties in ons land met bijna 15 procent. Vlaanderen met de Belgische kust als voornaamste vastgoedmarkt, tekende voor de sterkste groei waarbij de hoofdbrok van de transacties vooral in de eerste jaarhelft werden gerealiseerd.

De troeven van wonen aan zee

De coronapandemie was een zegen voor de Belgische kust waarbij het zijn unieke troeven van een gezonde zeelucht en een hoogstaande levenskwaliteit ten volle heeft kunnen uitspelen. Veel Belgen hebben in hun zoektocht naar meer levensvreugde en comfort de Kust herontdekt. De droom van wonen aan zee is bij heel wat mensen levendiger dan ooit met de ultieme wens om eerder vroeg dan laat, een appartement te kopen in één van de vele prachtige badsteden en gemeenten. Wandelen op de zeedijk en het strand, relaxen in de duinen, heerlijk tafelen in een leuk restaurant, … ‘de menukaart’ om te genieten van het leven aan zee is oneindig. De korte afstand met in de onmiddellijke buurt familie en vrienden is een onklopbare troef. Voor veel mensen is de Kust een oase van rust waarbij een tweede verblijf dan ook synoniem staat voor ontstressen, ontspannen en een ongekende ‘joie de vivre’.

*bron: Home & Trends Uw droomappartement aan de Belgische kust

Bij het immo-aanbod kun je zowel nieuwbouw, recente projecten en alle andere vastgoedopportuniteiten aan zee vinden. En net voor deze 3 types kunnen wij een perfecte oplossing bieden.


* Nieuwbouw en recente projecten: plaatsen van maatwerk, gordijnen, schilderwerken, afwerking in het algemeen

* Vastgoedopportuniteiten: renovatie voor elk budget, van totale strip tot volledige heropbouw, met ontwerp en coördinatie.


Voorbeeldproject: RK in Middelkerke (zeedijk - 6de verdiep)

Uitgevoerde werken:

  • Verwijderen niet dragende muren

  • Verwijderen en behandelen betonrot

  • Opfrissen elektrische installatie

  • Plaatsen hoogwaardige laminaat

  • Vernieuwen keuken en keukentoestellen

  • Maatwerk inkomhal met inwerking zekeringskast en ketel

  • Vernieuwen verlichting

  • Schilderwerk en afwerkingComments


bottom of page