top of page
  • Ultimi totaalprojecten

Extra expertise bij Ultimi totaalprojecten

Een eigen zwembad in de tuin, een droom van velen... En laat dromen verwezenlijken nu één van onze specialiteiten zijn. Net daarom hebben we recent onze expertise uitgebreid en bieden we nu ook de aanleg van uw zwembad mee aan in onze totaalprojecten service.

In de wereld van de zwembadbouw is het realiseren van totaalprojecten steeds populairder geworden. Totaalprojecten bieden klanten de mogelijkheid om hun droomzwembad te creëren zonder zich zorgen te hoeven maken over het coördineren van verschillende aannemers. Aannemers die gespecialiseerd zijn in totaalprojecten hebben de expertise en ervaring om het volledige proces van ontwerp tot oplevering te beheren en een naadloze en efficiënte bouwervaring te bieden.


Een zwembad totaalproject omvat doorgaans een reeks diensten, waaronder ontwerp, grondwerken, aanleg van de zwembadkuip, installatie van watercirculatiesystemen, bestrating, landschapsarchitectuur en het toevoegen van aanvullende functies zoals een pool house, terrassen of jacuzzi's.

Onze ervaring uit het verleden leerde ons dat het voor de eindklant bijna een onbegonnen werk is om al deze verschillende aspecten en hun respectievelijk aannemers zelf te gaan coördineren. Daarbij komt dat het technische luik bij het bouwen van een zwembad best wel complex kan zijn, en dat een totaalaanpak hierbij aan te raden is. Op die manier gaat er geen kostbare informatie verloren bij de installatie van zowel de technieken als het zwembad zelf.


Door al deze aspecten bij één centrale aannemer te integreren, wordt een naadloze stroom gecreëerd en verloopt het bouwproces optimaal, net zoals bij onze andere totaalprojecten.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze expertise op het vlak van houtskeletbouw en afwerking perfect integreren voor de constructie en inrichting van bijvoorbeeld uw pool house.


Contacteer ons voor uw totaalproject, en wij zorgen dat u zorgeloos aan uw zwembad kan vertoeven.


Comments


bottom of page