top of page
Ref. Watermeulen Gent-3.jpeg

Rijhuisje in Gent ondergaat stevige transformatie.

Het zou zomaar een krantenkop kunnen zijn, want deze make-over is opnieuw ééntje van formaat. Van de gehele woning bleven enkel de buitenmuren en een deel van het dak overeind, voor de rest werd alles gestript van vloer tot dak. Als extra’tje werd op het 2de verdiep aan de voorzijde van de woning een inpandig terras gebouwd, met andere woorden een master bedroom om van te dromen. Ook de indeling werd volledig gewijzigd. De trap verhuisde naar de overkant van de woning en op het gelijkvloerse verdiep staat er geen enkele binnenmuur meer. Zo blijven de leefruimtes volledig open en wordt de oppervlakte maximaal benut.

De woning werd volledig voorzien van nieuwe technieken, sanitair, nieuwe binnenmuren, vloeren, keuken en alle nodige isolatie volgens de laatste normen. Dit zowel in de vloer, de buitengevel, de binnenmuren als de ramen. Het geheel werd tot in de puntjes afgewerkt met dit prachtig resultaat als gevolg. 

Uiteraard werd dit project opnieuw geheel volgens de Ultimi aanpak gerealiseerd. Één aanspreekpunt, één aannemer, één planning. Heeft uw rijwoning ook een make-over nodig? Of wenst u een renovatie of verbouwing uit te voeren? We helpen u graag. 

Architect: Architect Kurt Desoete
 

bottom of page