top of page
ultimi_086.jpg
het team
In the office.
DSC06461_aangepast.jpeg
Els Buyck

bestuurder

Uw bouwdroom omzetten in een

mooi ontwerp met bijhorende offerte? 

Dan moet je bij Els zijn!

DSC06425.jpeg
Katrien Martens

administratie en boekhouding

Een vraag over een factuur? Op zoek

naar een attest? Of gewoon een administratieve vraag? 

DSC06386.jpeg
Dries Van Havermaet

projectvoorbereider

Bestellingen, meetstaten en plannen, 

als alles klopt dan is Dries in zijn element!

DSC06407_aangepast.jpeg
The office dogs

beroepsknuffelaars

Tuur, Maud en Milou zijn onze trouwe

kantoorhonden. Geen koekje is hen teveel...

In the field.
DSC06302.jpeg
Wouter Lips

bestuurder

Uw aanspreekpunt op de werf, altijd

en overal, de juiste man op de juiste plaats.

En het team

Één voor één een krak in hun vak,

klaar om elk project tot in de puntjes af te werken.

Droomt u ook van een zorgeloze renovatie? Maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Welke aannemers moet je kiezen? En wie volgt dan de planning op? Zoek niet verder… Ultimi totaalprojecten biedt een totaaloplossing op het vlak van interieurontwerp, renovatie, verbouwing en aanneming. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een bestaand gebouw, u kan bij Ultimi terecht vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering.

 

Ultimi totaalprojecten heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van renovatie, verbouwinginterieurontwerp, aanneming en uitvoering voor private en professionele nieuwbouw of bestaande gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team van professionele medewerkers.

Via architecten, consulenten, vormgevers, ingenieurs en vakbekwame installateurs, kwalitatieve projecten ontwerpen, opvolgen en uitvoeren. Door het leveren van extra service zoals, planning, budgettering, 24/24 servicenummer, eigen online dossier,… bieden we de klant de mogelijkheid om met behoud van levenskwaliteit een project af te ronden.

Groei, ambitie, kwaliteit, service, gedrevenheid, plezier. Deze waarden zijn idealen en motieven binnen ons bedrijf als nastrevenswaardig worden beschouwd. De bedrijfswaarden zijn het voertuig naar de vooropgestelde objectieven. De kernwaarden zijn de drijvende kracht achter alle gedragingen en acties.

bottom of page