top of page
cover-site_edited.jpg

showroom Oostende.

het team
In the office.
Els Buyck

zaakvoerder

els@ultimi.be

Tel: 0478 27 83 06

Anneleen-z-w_edited.jpg
Katrien Martens

administratie

administratie@ultimi.be

facturatie@ultimi.be

Tel: 09 381 75 15

On the field.
Wouter Lips & team

zaakvoerder

wouter@ultimi.be

Tel: 0475 62 36 72

Droomt u ook van een zorgeloze renovatie? Maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Welke aannemers moet je kiezen? En wie volgt dan de planning op? Zoek niet verder… Ultimi totaalprojecten biedt een totaaloplossing op het vlak van interieurontwerp, renovatie, verbouwing en aanneming. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een bestaand gebouw, u kan bij Ultimi terecht vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering.

 

Ultimi totaalprojecten heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van renovatie, verbouwinginterieurontwerp, aanneming en uitvoering voor private en professionele nieuwbouw of bestaande gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team van professionele medewerkers.

Via architecten, consulenten, vormgevers, ingenieurs en vakbekwame installateurs, kwalitatieve projecten ontwerpen, opvolgen en uitvoeren. Door het leveren van extra service zoals, planning, budgettering, 24/24 servicenummer, eigen online dossier,… bieden we de klant de mogelijkheid om met behoud van levenskwaliteit een project af te ronden.

Groei, ambitie, kwaliteit, service, gedrevenheid, plezier. Deze waarden zijn idealen en motieven binnen ons bedrijf als nastrevenswaardig worden beschouwd. De bedrijfswaarden zijn het voertuig naar de vooropgestelde objectieven. De kernwaarden zijn de drijvende kracht achter alle gedragingen en acties.

bottom of page